Skip to content

HaagseZwam kweekt al een paar jaar oesterzwammen op koffiedik. De oesterzwammen zetten wij weg bij de lokale restaurants in Den Haag. Dat wat over is van de kweek composteren wij en daarmee kweken wij onze HaagseGroentjes: diverse supergezonde microgroenten, allemaal met een bijzondere sterke smaak. Dit is tot stand gekomen middels meerdere samenwerkingen in de regio. Zo krijgt HaagseZwam versterking met HaagseGroentjes. Wij voegen wat toe aan Den Haag

HaagseGroentjes

Ons assortiment

laat die smaakpapillen maar werken. Elke soort heeft zijn eigen karakter qua vorm, kleur en smaak. De creativiteit laten we graag over aan de kok.

radijs-haagsegroentjes

Radijs

Deze kleine paarsgroene mix verrast iedereen door zijn superpittige smaak.

HaagseGroentjes

Zonnescheuten

Dit is de mini zonnebloem en dat proef je! Een kleintje met een frisse en stevige bite!

HaagseGroentjes

Erwtscheuten

Deze microgroente is fantastisch door zijn heldergroene bijzondere uiterlijk. Oogstrelend.

De cirkel rond

Een extra vitaminebom op je bord! Wij maken de cirkel rond. Hier introduceert HaagseZwam de MICROGROENTEN van HaagseGroentjes gekweekt in, door en voor Den Haag. Wij streven steeds meer duurzaamheid na. Zo ontdekken we steeds meer goede dingen

Gezond

Deze vitaminebom is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond.
Je kunt er eindeloos mee variëren: óp een gerecht, náást een gerecht voor het oog én de smaak, door een salade voor een verfrissend effect, op of door een soep en altijd een verassing voor diegene die proeft. En natuurlijk ook gewoon heel simpel: op een broodje of een boterham.

Zorgvuldig

Zoals u van ons gewend bent, gaan wij zeer zorgvuldig om met onze dierbaren! Wij kweken, snijden, wassen, drogen en verpakken volgens de hoogste hygiënische eisen.

Gemak

Het product leveren we je kant en klaar aan: wij kweken en snijden, wassen en verpakken het product zonder dat het vocht verliest of erbij komt. Wij sluiten het met een hersluitbare sticker af, dit is supergemakkelijk in het gebruik.  Wil je het toch anders proberen? Laat het ons weten.

HaagseGroentjes
HaagseGroentjes
HaagseGroentjes

Bestellen

Bestellen voor de consumentenmarkt kan via haagsezwam.nl/producten of via haagsegroentjes.nl/producten.
Let op: bestellen 2 tot 3 weken voordat je het wilt ontvangen!

B2B bestellen en leveren
Wij leveren op tijd! Je bestelt uiterlijk 2 weken (liever 3 weken) vooraf uw bestelling. Wij zorgen voor verpakkingen van 200, 100 of 50 gram. Op deze manier blijven de microgroenten kakelvers. Wij hebben de ervaring dat de microgroenten wel 7 tot 8 dagen goed blijven in de koelkast.
B2B: neem contact op voor prijzen via info@haagsezwam.nl.
Wij leveren op de fiets voor een kleine vergoeding per keer.

Ontwikkeling
We blijven ontwikkelen met nieuwe soorten en smaken. Als je klant bent, dan zullen we graag een nieuwe soort bij je onder de aandacht brengen.
Dan horen we graag terug wat je ervan vindt.

Tip
Bestel wekelijks de hoeveelheid in zakjes die je dagelijks nodig hebt. Zo houdt je de microgroenten dagelijks kakelvers. Bijvoorbeeld: je gebruikt 1 kilo aan microgroenten per week. Je kunt het bestellen zoals je wilt: 7x 100 en 6x 50 gram. Of 8×100 en 4×50 gram. Of 9×100 en 2×50 gram.

Wij leveren niet in één zak 1 kilo omdat dat ten koste gaat van de kwaliteit.
Wij leveren ook niet met substraat, omdat we de ervaring hebben hoeveel werk het is om te snijden, te wassen en te drogen. Wij doen dat zoveel mogelijk volgens het JIT principe: just in time, zo krijg je altijd een vers product dat ook lang goed blijft.