Skip to content
Activiteiten

Activiteiten

Wij van HaagseZwam willen dat zoveel mogelijk mensen bewust worden van de impact die ons eetgedrag en dagelijks verbruik hebben op het milieu. Daar hoeft u niet activistisch voor te zijn, maar als we maar zoveel mogelijk mensen laten nadenken, is onze missie volbracht. Daarom organiseren we regelmatig activiteiten waarin we ons verhaal vertellen en laten zien wat we doen, of hoe u iets kunt doen.

Rondleiding

In de rondleiding zul je veel horen over HaagseZwam, de opzet en uitwerking van een volledig systemisch model, waarin afvalverwerking, lokale voedselvoorziening en waarde toevoeging deel uit maken van het bedrijf. 

Tegen de mondiale problematiek van afval, vervuiling en werkvoorziening, kan ook anders worden aangekeken. In dit uur krijg je inzicht hoe dat inclusieve model theoretisch én praktisch werkt. 

HaagseZwam heeft een bijzonder concept ontwikkeld om ‘vertical farming’ body te geven. Je zult hier zien hoe wij dat doen.

In de workshop ga je zelf aan de slag met koffiedik! Jij maakt namelijk jouw eigen substraat en die neem je mee naar huis. Thuis groeien daar jouw eigen oesterzwammen op.

Activiteiten

Wilt u een extra proef hebben van oesterzwammen?

Dat kan met een proef van bitterballen en bier van/ met oesterzwammen!  Op verzoek kunnen we voorzien in andere hapjes. Uiteraard zijn er ook andere drankjes beschikbaar.

Datum en tijdstip in onderling overleg. Prijzen hanteren we voor werkdagen maandag t/m vrijdag. Voor zaterdag hanteren we 10% extra. Bedragen zijn exclusief BTW. Scholen en studenten krijgen een korting van 10%.

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie.

Rondleiding (1 uur)
Workshop (2 uur)
BB-event (1,5 uur)